Älvåsa – sommaren 2007

Våren är här, och sommaren ligger framför oss. Med sommaren står också en ny och skön Älvåsasommar för dörren. Vi vill gärna berätta lite om hur planeringen ser ut inför årets Älvåsasäsong. Isabelle Arnfjell, som har arbetat som gårdsevangelist de senaste somrarna, kommer även i år att finnas på Älvåsa. Nytt för i år är att hon och hennes man Jompe kommer att dela tjänsten mellan sig. De har intressanta och spännande uppslag med sig, som framförallt vänder sig till ungdomar.

Alfrida Magnusson, missions- och baptistförsamlingens gemensamma ungdomsledare, kommer också att förlägga mycket av sin arbetstid till Älvåsa under sommaren. Vi är glada att Isabelle, Jompe och Alfrida tillsammans antar utmaningen i år!

På programkvällarna kommer både gammalt och nytt att bjudas. Ett axplock av dem som kommer till programkvällar i sommar är Cilla Lundberg-Hector, Torkel Selin, Roland Lundgren, kören Rafiki, Lasse Siggelin, Birgitta och Swante. Till cafékvällarna kommer bl a NHL-veteranen Marcus Ragnarsson och allfixaren Holger Gustavsson att vara gäster. Som vanligt blir det mycket roligt för ungdomarna, framförallt på fredagskvällarna. Det blir också 24-timmars fotbollsturnering, och veckan med Sommarbyn, och till midsommarafton kommer Ingemar Olsson tillsammans med kören Livslust att bjuda på jubileumskonsert. Dessutom händer en hel del annat trevligt också på midsommarafton. Kiosk och servering kommer att vara öppet som vanligt under säsongen. Det färdiga tryckta programmet kommer i brevlådan strax innan öppningshelgen, som är den 9-10 juni.

Efter den fina inledningssäsongen med Älvåsa i ny regi 2006, hoppas vi på en vidareutveckling både vad gäller arbetet på gården och gemenskapen med varandra den kommande sommaren. Sist men inte minst; ta gärna med Älvåsa i era förböner. Bed att vi ska arbeta enligt Guds plan vad gäller gården och verksamheten där. Bed också om att vi med Älvåsa som plattform ska nå ut till människor i alla åldrar och dela med oss av vår tro.

Varmt välkomna till Älvåsa i sommar!

Styrelsen för Älvåsa – Kristen samverkan.