Kontakt med föreningen ComePeace
Vill du kontakta oss? Så går det bra på telefon eller mejl!
Carola finns på tfn 070-855 25 86 | Kurt finns på tfn 070-550 71 56.
 Tveka inte att ta kontakt med oss för frågor kring föreningen, när nästa arrangemang sker, om du vill bli medlem eller hjälpa till.

Vi arrangerar drogfria konserter för att musik är kul och skapar gemenskap. Men vi gör det även för att hjälpa dig som vill bryta med ett destruktivt mönster då det gäller alkohol och droger. En del av er väljer drogfritt för att ni sett nog av detta. En del väljer drogfritt för att ni förstår baksidan av droger, att det tar livet från människor, psykiskt men även rent fysiskt då människor inte orkar längre. Tack för att du väljer sida, tar ställning mot destruktiva droger som alkohol och kemiska preparat  som narkotika och allehanda farliga piller.

Vi vill även att du väljer föreningen ComePeace.com som drogfritt alternativ för att du vill stå emot den kraft i vårt samhälle som ställer till med majoriteten av våldet i våra samhällen och förorsakar tragedier och förstör relationer i mängd varje år, för dig, för er vill vi vara ett stöd under hela året! Kontaktar du oss under en svår och pressad situation håller vi detta för oss själva, jobbar för en lösning på ett sätt så att skadan inte blir värre!

Vi hänvisar även till BRIS:
Barnens Hjälptelefon! Dit kan alla under 18 år ringa och prata med en vuxen om vad som helst.
Att ringa dit är gratis och ditt nummer syns inte på presentatör eller hos BRIS.
Man kan heller inte se på telefonräkningen att du har ringt dem.
Du behöver inte tala om vem du är och du bestämmer själv vad du vill prata om.
Behöver du mer hjälp än att bara prata, be att få kontakt med ett BRIS-ombud.
Numret till Barnens Hjälptelefon hos BRIS är 0200-230 230
Barnens Hjälptelefon är öppen måndag-fredag kl. 15-21 samt lördag och söndag kl. 15-18.